Home » Over mij

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ik hoop dat je daar gaat vinden waar je naar op zoek bent. Ik schrijf al mijn blogs namelijk voor jou. Voor alle meiden en vrouwen die wat voller zijn en het zat zijn om zich daarvoor te schamen, het gevoel hebben dat ze zich aan moeten passen aan anderen en daardoor bepaalde kleding niet mogen dragen, een slecht zelfbeeld hebben door hun figuur en gewicht en ga zo maar door.

Ik ga een aantal onderwerpen bespreken in mijn blogs. Het eerste is de voornaamste reden dat ik hiermee begonnen ben; Het commentaar van mensen. ‘zou je dat nou wel eten?’ ‘Ik zou eerder gaan voor een truitje dat wat meer afkleedt’ ‘je moet wel je buik inhouden als we bij mijn ouders zijn.’ (Dat laatste is gelukkig nooit tegen mij gezegd, maar ik kan het me zomaar voorstellen met de mentaliteit van nu in Nederland.)

Ook ga ik schrijven over grotere maten mode, make-up, en toch ook wel frustraties. Dit doe ik omdat ik zeker weet dat heel veel meiden zich hierin zullen herkennen en daardoor weten dat ze niet de enige zijn en zich zeker niet voor zichzelf en voor lichaam hoeven te schamen! Alles wat ik schrijf zal met de boodschap zijn om lekker schijt te hebben aan de rest en dat wij echt niet het probleem zijn. De mensen die het commentaar hebben, zij hebben het probleem.

FOTO

Judith, 21 jaar, student muziektherapie ❤

 

 

 

2 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s