Home » make-up » 100% natuurlijke make-up! + winactie

100% natuurlijke make-up! + winactie

Ik gebruikte heel lang geen of nauwelijks make-up, maar bij van jezelf houden, hoort ook jezelf verzorgen. Dus kreeg ik ook steeds meer interesse in make-up. Ik hou het meest van lipsticks, omdat je daarna eigenlijk al niet veel meer nodig hebt in je gezicht, je krijgt er gelijk een frisse, stralende look van. Maar ik ben naast lipsticks ook foundation, wenkbrauwpoeder (ofzo, als dat zo heet) blush en poeder gaan gebruiken. Ja, mensen om me heen moesten best even wennen. Tot voor kort had ik nog een hekel aan make-up 😇
Ik heb veel make-up producten aangeschaft, maar ik ging er wel over nadenken. Af en toe stond er “dierproefvrij” op de producten, maar dat betekent dus dat de rest dat niet is. Ook stond er een hele lijst op van chemische stoffen die in deze producten zitten en die ik dus binnen krijg via m’n huid. Ik kon me niet voorstellen dat dit goed en gezond is, dus ik ben verder gaan kijken. Toen kwam ik bij bio-amable. Zij hebben allerlei biologische en pure producten. Ze hebben gezichtverzorging, make-up, haarpructen, parfum en nog veel meer! Ik heb hier een aantal producten van besteld en gestest voor jullie! Ook geef ik een product weg, kijk onderaan voor de winactie!:)
sessie film1 (166).jpg

Het werd heel mooi verpakt bij mij geleverd, ik werd helemaal blij toen ik het pakketje binnen kreeg. Op de foto kun je zien wat er allemaal bij zat. Ik had lipsticks (in het witte zakje) besteld, 1 voor mezelf en 1 als cadeautje voor de verjaardag van m’n zus. Een cadeaubon (ook voor haar verjaardag), een mascara (in het oranje papier) en een oogmake-up remover (het witte flesje). Daar kreeg ik nog 2 samples met biologische shampoo en conditioner bij, een folder en een persoonlijk kaartje.
sessie film1 (167)
Ik heb deze producten natuurlijk allemaal getest en kan niet wachten om met jullie te delen wat ik er van vind!

sessie film1 (193)
Eerst over deze 2 mooie lipsticks van het merk Benecos. Ik koos voor dit merk omdat het qua prijs het het beste was, zeker voor een “uitprobeersel”.
Links heet: Marry me. Rechts: Just red.
Op de site wordt er het volgende over gezegd:
– voedt en beschermt je lippen
– kleur zonder je lippen uit te drogen
– lippenstift met fijne structuur.
– door de bijenwas, zonnebloemolie en jojobaolie worden je lippen gevoed en beschermd.

Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Ik heb heel erg veel lipsticks en die drogen allemaal je lippen uit.. maar deze dus niet! Tuurlijk voel je na een tijdje wel dat je iets op je lippen hebt maar het is echt een heel stuk minder dan bij normale lipsticks. En voor een prijs van 9,90 vind ik dat echt geweldig! Het voelt echt heel zacht, waardoor je niet verwacht dat de lipstick lang blijft zitten, maar dat doet hij ook nog! Ik had hem opgebracht en daarna bedacht ik dat ik nog moest douchen en na het douchen zat hij er nog op. Ik had hem ook opgedaan naar een concert en ook toen heeft het de hele avond goed op mijn lippen gezeten. En dan te bedenken dat hier geen dieren voor geleden hebben, het allemaal biologisch is en ook nog eens goed voor je lippen!

oogmake-up remover

Ik was eigenlijk niet van plan om deze ook te bestellen, maar in de removers van kruidvat of andere drogisten zit vaak of olie of andere stoffen die heel slecht zijn voor je ogen. Dus daarom wilde ik het toch maar proberen. Dit is een flesje met een pompje waardoor je het goed kan doseren. Ik vind het echt heel fijn spul. Het irriteert niet, ik heb bij sommige reinigingsproducten dat ik even niet scherp kan zien na gebruik, maar bij deze heb ik daar geen last van en het ruikt ook niet chemisch zoals sommige andere reinigingsproducten soms wel doen. Deze is van het merk Lavera en dit kostte 5,50 voor 30 ml
sessie film1 (173)

Mascara+ winactie

sessie film1 (176).jpg
En deze mascara heb ik niet geprobeerd maar vind ik leuk om aan 1 van jullie weg te geven! en dan wil ik natuurlijk graag van jou horen wat jij ervan vindt! :mrgreen:
Het is een multi-effect mascara, volgens de site lijken je wimpers er langer door en geeft het ze volume, bevat het verzorgende ingrediënten die je wimpers zacht maken en klontert en vlekt het niet. Klinkt goed, dacht ik zo!

Wil jij winnen? Dit is wat je moet doen:
– Volg mij op Twitter en Instagram
– Volg mijn blog
– Laat in een reactie weten dat je dit gedaan hebt en waarom jij graag deze mascara wil winnen

Je kan meedoen tot 31 mei (mijn verjaardag, jeej!🎉) dan krijgt de winnaar persoonlijk bericht! Succes! ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “100% natuurlijke make-up! + winactie

  1. Wat fijn dat make-up je helpt bij het meer houden van jezelf! Die lipsticks zien er echt zo mooi uit! Ik ben reuze benieuwd naar de mascara en doe dan ook graag mee. Zou deze graag willen reviewen op mijn website. Ik heb je overal gevolgd 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Hey!

    Super leuk onderwerp! Het lijkt mij super leuk om fe mascara te winnen, omdat ik ook steeds meer geïnteresseerd ben in dat soort make up! Dus daarom is het misschien een goede proef voor mij! Ik heb geen twitter.. Maar wel instagram: bloggers_winactie

    Xxxx Esther

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie